Zsíros kenyér parti a Mosoly Klubban

2018. július 28-án rendezték meg a Mosoly Klub újabb délutánját, mely a megszokott játékos programok és mulatság mellett most egy zsíros kenyér partival is kiegészült. A finomságok elkészítésében a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és a Leo Club fiataljai is aktív szerepet vállaltak.

Klubtagjaink és Leo Clubunk fiataljai segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak.

A mai alkalommal süteményekkel is hozzájárultunk a délutánhoz, a zsíros kenyerek készítésében, az italok és ételek előkészítésében, kínálásában, a közös játékban és táncban valamint a takarításban vettünk részt, mely ismét nagy élmény és feltöltődés volt klubunk tagjai számára.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba