Szenes Márton
alapító tag

Belépés éve:   1997


1997. november 29-től tagja a Kecskeméti Szent László Lions Club-nak. 
 
Végzettsége: matematikus, szakközgazda, menedzser 

Foglalkozása
: ügyvezető igazgató Hírös Sport Nonprofit Kft. - sport- és szabadidős tevékenység ill. létesítmény üzemeltetés menedzsment, sportiskola működtetése, sportközgazdasági irányítás Web: www.hiros-sport.hu 
 
Társadalmi szerepvállalás: Szent László Lions Club: kormányzói kitüntetések klubelnökként és a kabinetben végzett kiváló munkáért, valamint az ifjúsági programokban való szervező munkáért;
Kecskeméti Református Egyházközség Gazdasági Bizottságának elnöke; „Kecskemét Fejlődéséért Alap” FB elnöke; Animációs Filmművészetért Alapítvány kuratóriumi elnöke; Bács-Kiskun megyei Közgazdasági Társaság elnökségének tagja; Sport-, kulturális-, gazdasági- és jószolgálati szervezetek vezetésében való részvétel.  
 
Személyes üzenet: Lelkész családban születtem, ahol a széleskörű műveltségre való igény meghatározta életemet. A matematikát a gondolkodás alaptudományának tekintem. Tudományos eredmények alkalmazására törekedtem minden munkámban. Emellett mindig elsősorban adni akartam a környezetemben élő embereknek, jót tenni ahol képességeim engedik. A Lions Club mozgalom eredete az I. világháború gáztámadásai következtében látássérült emberek segítése volt. Az én nagyapám – asztalos mesterként – így vesztette el látását. Őérte már nem tehettem semmit, teszem amit tudok – másokért.

Tagjaink

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba